...Ano...Tvá básenka dosedla tak lehce,že okvětní lístek pod ní jen jemně
zachvěl se a vypustil libou vůni.....Ji./úsměv/
20.09.2021 20:25:18 | jitoush
Děkuji za Tvá krásná slova, milá kamarádko. S kočičkou ti přejeme klidný večer.
20.09.2021 20:30:12 | mkinka
Hřeje TVÁ báseň jak SLUNCE na obloze ...
(Nemohu komentovat TVÉ verše stroze)
Hřeje a co přát si NYNÍ VÍC !
DÁL ... ať rudne i v práci lidem LÍC :-)
(Co víc mohu říct ?)
Mohu ... "DÁVNO JIŽ MÁM rudou líc !"
20.09.2021 10:44:37 | Fialový metal