tak ať najdeš pro sebe ten druhý svět
mít kam jít či zůstat, snít i smát se smět...nechci psát dál, abys nebyla smutná...však on už přijde, ten z mléčné dráhy...
zdravím a objímám Vás kočičky milé, v
06.10.2021 06:51:53 | mapato
..Až přijde čas
..pak spojí vše
..co spolu býti má
..nebude to žádné prázdné
..ani bezduché
..bude to láska co dýchá
..a stálá JE
..přeji TI to moc od srdce
milá Jituško *ST
Jsou krásné básně láskou psané
..ráda je čtu:)
03.10.2021 12:24:01 | jenommarie
Má milá kamarádko, děkuji ti za krásné řádky.
03.10.2021 12:28:39 | mkinka