Sbírka: Dlhopolské střípky
Podzimní slunce nutí oči přivírat
A tráva na zádech už studí
Jak v dešti listí můžeme se nelíbat
Vždyť závoj z mlhy nikdy nepromluví
Až večer padne, oheň v krbu vzplane
Zezlátne whisky v sklenkách broušených
Zvláční mé tělo tebou dotýkané
Ze rtů ti slíbám každý vzlyk
Buď pochválena rovnodenní noci
V sametu černém naše těla chráníš
Všechen čas světa mít tak moci
Neskončí nikdy naše milování
Hezké vyjádření erotiky, příjemné, ne vulgární, něžné, moc pěkné (=
Ať se daří (:
09.10.2021 20:13:37 | Roser