Měj slitování
Anotace: stojím stále tam, kde dřív
Ve stínu prvních sedmikrásek
píšu ti krátké psaní
že když právě nedíváš se
naše milování
kdesi v dálce potlouká se
čeká na vyzvání
Ve světle prvních vrásek
se strachu neubráním
uvnitř stále táž jsem
s málem se nespokojím
tak když teď času ptáš se
měj, lásko, slitování
Přečteno 494x
Tipy 5
Poslední tipující: Marupiara, Kozoroh 1
Komentáře (2)
Komentujících (2)