Podmanivá básnička, co si sem tam zaskočí i do minulosti a nabízí spoustu zajímavých obrazů. Takovou mozaiku pocitů. I když má nejdřív lehce erotický náběh a pak skok a opět jsi malou holčičkou, která nepláče a jen se směje. Zajímavé. Je to jako "bacha na schod, ať nezakopneš", ale celkově zajímavá a ten tón tam rozhodně cítím, ač nejsem taky muzikální.
13.10.2021 07:40:59 | Jasmin de Paris
Když zní to v tónech..společných
..co víc si přát
co více chtít *:) pěkná Jituško
13.10.2021 00:45:41 | jenommarie