Kouzlo noci
noc mi rozepíná
další knoflíček
saténové blůzky
vůně za ušima vyprchává
po plazícím se proudu vlasů
dolů po těle
v černomodrých zorničkách
visí světlo lampy
mhouřím oči mezi prsty
tma je pruhovaná
balancuje na rozhraní stínů
hladí mi ruce
při hře na dotýkanou
uprostřed krajkoví
svírám hedvábnou vůni těla
...
Přečteno 298x
Tipy 28
Poslední tipující: Iva Husárková, Jasmin de Paris, Dejvis, Jan Kacíř, Frr, Amonasr, jitoush, Marten, Sonador, Koala, ...
Komentáře (11)
Komentujících (9)