Podzimní symfonie

Podzimní symfonie

Anotace: ...věnováno...

Když hrabeme listí z našeho ořechu,

a sbíráme plody co letos nám dal

plácneme sebou do té hromady pro potěchu

a stvoříme z listí si čepici, kabát i šál ...


Když čajík pak nachystám vonící létem,
kdy včelky tu sladkost směli vyrobit,
k meduňce mátu přidám ,ozdobím lipovým květem
to vše našemu bytí dodá vesmírný klid...

Když Ti čítávám před spaním ,
ty něžně se ke mě přitulíš
teplými příběhy, chladivý podzim zahaním ,
jen Tebe má lásko miluji a ty UŽ VÍŠ...

 



.

 

 


.

Autor chalcedon, 14.11.2021
Přečteno 144x
Tipy 12
Poslední tipující: jitoush, Iva Husárková, mkinka, šerý, Vivien, Sonador, paradoxy
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

..Ovine mě vždy takový klid,když si čtu Tvá vyznání Tvé milé....Ji./úsměv/

16.11.2021 19:47:16 | jitoush

líbí

U Tebe, bezva chvilka*

14.11.2021 18:23:30 | šerý

líbí

Úplně to na mě všechno dýchlo .)

14.11.2021 12:21:05 | Constantine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel