Víš když se na mě lásko díváš nebem,
víš když mi voníš čerstvě upečeným chlebem,
nedokážu věřit vůbec tomu,
že měl bych se někam jinam vracet nežli k tobě domů...
Víš když tvůj každý dotek ve mě voní
a v mojí duši zvonky štěstí zvoní,
jsme součástí nádherného vesmíru,
sami sobě vyrobení na míru...
Víš lásko když tvou nahou duši vídám,
pak tvou vášeň v žáru těl našich snídám,
Naše láska je tak nádherná a živá
Miluju tě lásko ODJAKŽIVA...
Víš i já to vím ,že víme,
jak je všechno najednou tak jiné,
když se duše naše v propojení,
nacházejí v plném stavu čisté lásky znění...