Miluju chvíle, když slyším ozvěnu duše Tvé,
v chrámové lodi vesmíru posvátně znít,
miluju okamžik, kdy v chóru jen jedno jsme,
kdy mohu se do Tvé notové osnovy hluboko vpít...
Miluju každý tón i pomlku ve Tvém hlasu,
zní mi jak překrásná symfonie,
když hrávat si smím na struny Tvých vlasů,
pak překrásná zaznívá nástroje mého melodie...
Miluju chvíle, kdy láska v nás tvoří a zpívá,
když probouzí tóny v nás skryté a hravé,
miluju okamžik ,kdy každý můj tón s Tvým slovem splývá
a společně pějeme posvátné AVÉÉ...