Světlo
Jedno slovo stačí chvilinku.
Smějeme se do vínku.
Krátké posezení.
Hlavy mytí.
Jsi tu pro mě.
Svítíš a nejsem na dně.
Den prosí v jinotajích.
Vstává v krajích.
Moc podvědomí.
Souzvuk šumí.
Neřekneme. Každý ví.
Láska šlape na chůdách.
Den utíká v hrách.
Jedna chvilka.
Krásný čas.
Prosím , v sobě Tě nosím.
Přijď mě pochovat,
jen tak jak notovat.
V tónů něžné sliny
a zažehnáš mé opuchliny.
Žiješ ze vteřiny.
Narodila jsem se ze zmrzliny.
Mám pořád sladké sliny.
Foukám a sním.
Tvůj kraj milý.
Přečteno 251x
Tipy 9
Poslední tipující: Amonasr, šerý, ARNOKULT, Psavec, Sonador, Protos1182
Komentáře (2)
Komentujících (2)