Vím
Anotace: Z šuplíku Kamarádům 2021
Nebe existuje.
V Tobě je.
Má naděje.
Náruč, co neřekne ne.
Padám k Tobě
v bolesti i zármutku.
Ty jdeš pro kytku.
Anděl v přestrojení.
Slova k uklidnění.
Jsem jako Alenka v říši divů.
Jsi nebe a vedeš do úsměvů.
Šáhnu si na Tebe
v realitě.
Usmívám se.
Žiji pro Tě.
Vím, co neřekl jsi mi dávno.
Pro mě vždy milé plátno.
Maluj dál.
Ideál.
Barvy mají šarm.
Hladím Tě.
K Tobě utíkám.
Tam ta dam.
Tvoji ruku mám.
Nebi pošeptám.
Vím, pusu dám.
Přečteno 226x
Tipy 7
Poslední tipující: Amonasr, Frr, Sonador, Psavec, Medved23
Komentáře (4)
Komentujících (3)