Ranní start

Ranní start

Na jazyku chuť nového rána,
úsměvem startuje mou pouť.
Oči skandují že jsi milována,
a hodinky říkaj - je čas plout.

Letmý polibek k posílení,
bys odolala stínů atakům.
Tys lásko mé potěšení,
tys světlo mého soumraku.

Zazpívám srdcem serenádu,
pro tebe v rámci souladů.
Než začnem žít ihned po obřadu,
nikdy dívat se nebudem dozadu.

Podej mi ruku nech se vést,
neboj se rytmů našich duší.
Srdce by nemělo se plést,
v srdci je život jednodušší.
Autor petrzal, 02.12.2021
Přečteno 154x
Tipy 6
Poslední tipující: Marten, šerý, Psavec, Sonador, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Moc líbí.

02.12.2021 08:12:45 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel