Krása do krásy vesmírná. No opravdu, Tvá poetika ne a ne. Nezklame!*
Rád jsem početl.
05.12.2021 00:08:32 | šerý
Moc pěkná.
Vždy když se vzdálý
dlaň nám tak milá
jakoby srdce nemohlo dýchat..
to prázdné místo nelze zaplnit
nezbývá než zas tu dlaň
navštívit. *ST;)
04.12.2021 22:47:51 | jenommarie