Anotace: Tuhle sentimentalitku jsem věnovala v prosinci 2009 svému "prvnímu bývalému" (vztah dlouhý závratné tři měsíce!). Mám na svoje ex štěstí :)
Nejde to jinak - nenapsat, neříct Musím ti vědět dát, jak bylo skvělý Téměř tři měsíce stát po tvém boku - Nejhezčí podzim za mých dvacet roků. Děkuju za tvou lásku i čas A odpusť mi, co jsem pokazila Hodně věcí postrádat budu Ale hodně jsem se i naučila Do konce roku těžko se potkáme Čas je až příliš krátký Takže ti, můj milý, skvělýho Silvestra Přeju a též krásný svátky :)