ač je kluků nepřeberně
já na tebe čekám věrně
ač na tebe nemám právo
chci tě více než je zdrávo
ač neznám tvůj názor na mě
myslím si na tvoje rámě
ač je konečně už zase pátek
v hlavě jako vždy mám zmatek
Ač myslet může být zakázáno
srdce má své vlastní právo...
Opatruj se, Romantická a hodně sil(*)
12.12.2021 18:43:35 | Emily Říhová
Den jako každý jiný a stále mám stejný bordel v hlavě .)
10.12.2021 21:10:10 | Constantine