Ranní úsměvy
Sklání se stromy k paprskům,
slunce když ráno vstává.
Jak dětské ruce k pamlskům,
když srdce teplo očekává.
Mrzutost vstávání odtéká,
proudem jinovatky hledající skrýš.
Hlas andělů zdaleka,
zvěstuje poselství o němž ty víš.
Že rozpouští se obloha,
skrytá makeupem stínů.
Láska je k světlu příloha,
jemně se snáší na krajinu.
Ty kráčíš zaříc do dnů mých,
v dalším dílu edice radostí.
Sladkost pohledů náramných,
mi radost vlévá do kostí.
Přečteno 169x
Tipy 10
Poslední tipující: mapato, Sonador, Psavec, šerý, paradoxy, Poetik, mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (4)