Maluji
Anotace: Z intimního šuplíku 2021.
Maluji barvy na plátno,
aby bylo jasno.
Červená je milá.
Bloudí a mluví.
Oranžová
zvoní a slunce vodí.
A ještě ty odstíny.
Lásko, jak malují se barvy něhy?
Jsem malířka své duše.
I bílá vřele kluše.
Miláčku, obraz mám v hledáčku
a zpívám v negližé.
Maluji něco pro muže.
Usínám.
Svět nemá otěže.
Báseň se krotí
a nemá protože.
Je rudá a potí se
a psát se může.
Po ní spánek klouže.
Obrazotvornost růže.
Přečteno 215x
Tipy 17
Poslední tipující: Dejvis, jitoush, Sonador, Vivien, Jarunka, šerý, Psavec, Jeněcovevzduchukrásného, Marten, Amonasr, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)