Anotace: ... .. tak bohužel ten mystický had, kterého jsem vyčaroval minule, mi moc nepomohl a jsem zas úplně na nic a bez energie
Zvedni hlavu k nebi !
Tak jako já !
Zvedni koutky úst !
Jako ona !
A pak Ti dá ...
Ta první ...
Na kterou zakokrháš bez zaváhání !
A jako kouhout kouzlem !
Se vrhneš za nebo na NÍ .
Na múzu z celého alba Tvého snění …
20.12.2021 12:50:20 | Fialový metal
Jít štěstímu naproti. Z toho přece nohy nebolí.
Hledat v davu svojí hlavu?
Na rovné cestě, bude zase fajn*
20.12.2021 12:33:39 | šerý
to je tak, když člověk nechce
přijmout zodpovědnost za své činy
a za jeho problémy může
vždycky někdo jiný...
ono čarovat se nemá
obzvlášť, když člověk neví
přesně, co to vlastně dělá;)
bude dobře - jen pochopit, že to máš ve svých rukou...*
20.12.2021 08:18:22 | Sonador