Mně někdy stačí jenom slovo
a hned mám kůži husí
vše začnu cítit zas nanovo
na tebe vzpomenu si
Tvá slova vůbec nejsou fádní
vždy s láskou volíš si je
jsme však dva klauni těžkopádní
ze špatné poezie
v lásce jsou vždy dva klauni .)
21.12.2021 00:34:37 | Constantine
...někdy stačí jen pohled...;-)
20.12.2021 21:20:05 | Marten