Áno, máme se tu na tom světě rádi a milujeme nejen kamarády. Partnerství časem vyhoří a nakonec zůstanou vzpomínky. Ale jsou to krásné ztráty, když byly city propojeny a máš v sobě štěstí.
01.01.2022 10:31:04 | Krahujec
Děkuji za slova s láskou řečená. Přeji krásný a ničím nerušený celý příští rok.
01.01.2022 10:35:56 | mkinka
Malíř Jan Zrzavý, nechával své žáky malovat, bílé vejce na bílém talíři, aby poznali, jak je bílá barevná.
Takový je i život, barevný...proto děkuji, za každé nové ráno, které se objetím v krásné proměnilo.:)
01.01.2022 10:18:38 | blues
To jsem nevěděla, Zrzavý je velikán. Já ho mám také ráda. Děkuji za milá slova. Ano bez barev by nebyl život, ani touha žít a tvořit dál. Jsou inspirací a relaxací.
01.01.2022 10:34:20 | mkinka