Tahy štětce
Anotace: Z šuplíkové sbírky Malování slovy 2022.
Hvězdná obloho.
Maluji Tě nanovo.
Představa není klišé.
Obejmu Tě sladce.
Ať žije fantazie.
Ta zahřeje.
Barvy běží plnou polní.
Duše se netlumí.
Láskou zní.
Traktát osudu.
Dává žít.
Lítají štětce
jako v pohádce.
Svět v bavlnce.
Přečteno 216x
Tipy 12
Poslední tipující: Iva Husárková, kudlankaW, šerý, Květka Š., Psavec, Amonasr, Sonador, Krahujec
Komentáře (6)
Komentujících (3)