Hmm..párkrát si to řekni..před zrcadlem
bez nadávek, jen to poslední
..třeba tu celu, otevřeš.
Pokud to tak cítíš,
neměl by to být problém. :)
Ovšem..oči mluví..
stačí pohled
a bude vědět.
Hodně štěstí Koalo**
A vše nejlepší v Novém roce:)
02.01.2022 23:25:23 | jenommarie