Cit
Anotace: Malování slovy 2022.
Přišla jsem.
Přivítal jsi mě s úžasem.
Šťastný hlasem.
Něžným přívlastkem.
Psali jsme si.
Já maluji.
I to já miluji.
Já píši
a to já zas kvituji.
Byli jsme si nadějí.
Vedl jsi mě mezi výkresy.
A řekl vyber si.
Já viděla tam mříže
a řekla, že přepíšu je do plyše.
Hrdinství, co dávám do knihy.
Roky sebezapření i divy.
Umění mezi výmoly.
Vidím Tě před sebou.
Tvůj obraz zárukou.
Neskončili jsme pomlkou.
I milovat na vozíku dá se.
Dokázal jsi v plné kráse.
Objímám obraz Tvůj.
Svou knihu prolistuj.
Je psaná pro Tebe.
Láskou žije.
Nikdo si nepředstaví
všechno přemáhání.
Přání i šťastné geny.
Umění lízat rány umí.
Naučil jsi mě.
Znásobil jsi mě.
A tak vkládám báseň Tobě.
Jako každou stránku
skládám z obrázku.
Dělám citu zakázku.
Přečti si jí.
Porozumíš i pozpátku.
Lidství žije.
Nemá přetvářku.
Myslím na svou pohádku.
Přečteno 247x
Tipy 11
Poslední tipující: Sonador, jitoush, Psavec, WWW, Fialový metal, Iva Husárková
Komentáře (4)
Komentujících (3)