...voda čistá ševelí, jak Tvá báseň...jak Tvé srdce...prostorem se vznáší...přináší naději a vzývá lásku...která bohužel, často smutná bývá...Tvé vyznání všem teď sílu dává...
hezká,lehká, křehká...jak ta láska
hezky jsi to napsala, milá Jituško...šťastný čas, v
20.02.2022 13:44:59 | mapato
Děkuji moc. Mám velkou radost z Tvých slov. Snažím se psát pro druhé a jsem ráda moc a moc, že se Tobě řádky líbí. Přeji, pěkný den, Vládíku.
20.02.2022 14:07:13 | mkinka