Střapatění
Anotace: ... .. a napsala mi poznámku že ve škole střečkuju
dotkni mi pár dní
v závrati
jménem ty
jiskřící
otevírá dveře
úsměv tiše znící
a zkoušen neodpovídám
a nejsem
blond
ona je
svítavicí tajných snů
chvíli čekám nebe
se třídnicí
vstávám natěšen
a učitelka píše mi poznámku
že kreslím její tyrkysové oči
slunečné dívce s vločkami ve vlasech
na tabuli portrét křídou už smývá
trochu přísně na mě se dívá
kdo to nakreslil
a v oceánu
ať je v moři ostrovem !
když je co říct
~~~~~~~~~~ dál mi říkej
~~~~~~~~~~ jestli je co číst
dál mi čítej
když je co učit
~~~~~~~~~~ nauč mě to
~~~~~~~~~~ jestli je co psát
tak i napiš
víš já nevím proč střapatíš
usínám pár dní
v závrati
jménem ty
jiskřící
rozdělím hvězdy jablka
mišpulující na ...
dvě poloviny
a v tichou rybu vkreslím srdce
do vteřiny a tebe
přestat mít rád
a stopnout příliv citu nemohu
ze slunečných důvodů
jestli je co říct
~~~~~~~~~~ dál mi říkej
~~~~~~~~~~ když je co číst
dál mi čítej
jestli je co učit
~~~~~~~~~~ nauč mě to
~~~~~~~~~~ když je co psát
tak i napiš
nevíš já vím proč střapatíš
před školou
blond
bezbranně snívá
ač trochu přísně
na mě se dívá
kdo to zas nakreslil
ať přizná pravdu o nebi
a zůstane v moři nepřečten ?
když je co říct
~~~~~~~~~~ dál mi říkej
~~~~~~~~~~ když je co číst
dál mi čítej
jestli je co učit
~~~~~~~~~~ nauč mě to
~~~~~~~~~~ jestli je co psát
tak nakreslíš
víš jsi slunce a
to chce to
střapatění ...
Přečteno 152x
Tipy 12
Poslední tipující: Iva Husárková, šerý, Sonador, Psavec, mkinka, petrzal, jitoush
Komentáře (4)
Komentujících (3)