Requiem
Anotace: Pití jednoho člověka zabíjí a druhému ničí život...ale jak odnaučit závisláka pít láskou??? to já bohužel nevím....
Kdy mé srdce krváí....
Že tvůj život se vytrácí...
A tvář strhaná bolestí...
Řítí se vstříc neštěstí...
To jsou muka,srdce bolí...
Hlas v tvé hlavě ten si zvolí...
Že špatně , to už nezměním...
Bolest svou za tvůj život klidně vyměním....
Přesto se však zpět navrátíš...
Do pekel života horoucích...
A já už nemám více sil...
Abys stále ještě žil...
Jakube , odpust mi to , ale já už se nemůžu dívat na to , jak se tím pitím zabíjíš ! ! !
Komentáře (1)
Komentujících (1)