Prima sezóna
Malíčků dotknou se dlaně,
jak motýli květů jabloní,
oči rozkročí se vylekaně,
když rty o polibky žadoní,
připadáš si jak na číhané
uprostřed sadu broskvoní.
Malíčků dotknou se dlaně,
jak motýli květů jabloní.
Pak její vůně námi táhne
křídly bělásků těla provoní,
v trávě tichem nevystlané
nevnímáš, že je jen sezónní,
když malíčků dotknou se dlaně,
jak motýli květů jabloní.
P.S.
Vy linie měkkých strání
kolikrát jen vás vyzkoušel
dotyk nedočkavých těl.
Vy kolébkou jste byly
i hrobem budete,
já pro vás zemřu,
vy za mě zroďte se.
Pěkně ubíhající a násobeném "tónu" zavěrů strof. Líbí se mi a je prima, že ses opět objevil*
26.01.2022 12:49:39 | šerý