Vědomí
Anotace: Malování slovy 2022
Druhý ví.
Zastaví.
Dá souzvuk.
Ruka zahraje tón
a zmizí ruch i shon.
Láska je zevnitř.
Je z poznání,
které mazlí
i bez židlí.
Je levandulí
v symfonii.
Dirigent ví
a hladce zří.
Duše rozená v nekonečnu.
Lásku ráda přečtu.
Povím. Zřím.
Mysl díků.
Řádky mají pusu.
Nepovedlo se.
Dám hned ruku.
Pak líbám dle vkusu.
Chemie vzruchů.
Miluji Tě a nechci žít osaměle.
Ale s Tebou skvěle.
Zahraj mi melodii
denně si Tě přeji.
Ty obejmeš i v beznaději.
Činy hřejí a provázejí.
Přečteno 214x
Tipy 19
Poslední tipující: Amonasr, jenommarie, Jeněcovevzduchukrásného, Vědma, Koala, Iva Husárková, Inanna, zdenka, Sonador, jitoush, ...
Komentáře (10)
Komentujících (6)