... A Když Nejsou Jitra
Anotace: ... .. https://www.youtube.com/watch?v=liW0Va0_yqg
zelení rytíři
paprsky procyonu
vzdálení
a přec tak věrní ohaři
střežte noc
se ctí
a vesmír tónů
že srdce láska rozzáří
paprsky jitra
jazýčky ranocele
rytíři zelení
při zemi
a přec tak stateční
a mocní léčitelé
hojící našich zranění
… a když nejsou jitra
kéž jsme jitroceli
kéž srdcem léčit dokážeme tam
kde ve chvílích ...
kdy duše ovdověly
a rozkvétá vesmír v slzách modrých rán ...
Přečteno 183x
Tipy 21
Poslední tipující: Fialový metal, Iva Husárková, Sonador, Dreamy, Vivien, zdenka, šerý, jitoush, Psavec, Friday, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)