hledím k nebi
tančím
na modrém dunaji
s tebou
můj milý
v pevném objetí
vzhůru
výš a výš
co nejblížeji
jeden druhému vstříc
možná jen na dohled
vzdáleni jsme si byli
den co den
v každičkém probuzení
v každičkém usínání
byli jsme si rozedněním
nočním snem
bděním
jen ještě jsme o sobě
nevěděli
jeden druhému
odděleni
tančím s tebou
na modrém dunaji
láskou v prostoupení
jeden ve druhém
nalezení
nebem zemí
slunovratem políbení
tebou nechám se
vést
parketem hvězd
příliv střídá se
s odlivem
včerejšek zítřek
dnes
v sobě neseme pevný
bod
světlo i stín
přestupný rok
krok sun krok
a dnes jsme zrovna v půlce mezi slunovratem a jarní rovnodenností... že je krásná, netřeba říkat, že?;)*
02.02.2022 20:09:12 | Sonador
opět krásná, povedla se, tančím taky .)
02.02.2022 15:02:10 | Constantine
Vznášet se ve víru tance - sladce.
K slunovratu / štěstím bez vývratu. Sobě mít pevný bod / polibků libých, jak tvých slok*
02.02.2022 03:56:29 | šerý