Cit
Anotace: Malování slovy 2022
Namalovala jsem Ti obrázek.
Pošlu Ti ho do vrátek.
Lásko máš nejhezčí přívlastek.
Voníš chutí pomněnek.
Vidím svůj rychlý tah.
Dostaneš a budeš se smát.
To umíš nejlíp.
A mě to bude hřát.
Pořád si víc než kamarád.
Jeden verš a dál již nic.
Ať dál píše cit.
Posílám Ti měsíční krajinu.
Projdeme se tam v předstihu.
Než jsem šla spát.
Já začala si hrát
a nechtěla být automat.
Malé tahy bez obavy.
Přijmeš a dáš děj pohádkový.
Líbám Tě.
Jsi anděl ukázkový.
Vidím Tvůj úsměv mezi řádky.
Už šumím z Tvé lásky.
Prosím, pošli pusu zpátky.
Přečteno 210x
Tipy 12
Poslední tipující: Amonasr, jitoush, kudlankaW, Sonador, Iva Husárková, Psavec, Květka Š.
Komentáře (6)
Komentujících (4)