Když kreslíš mi prstem po zádech, spojuješ souhvězdí a počítáš je…
těch hvězd!
Je jeden vesmír a my v něm – jsem sluncem, ty kometou; vše kolem zmizí
a já vím, že navzdory zdání, vůbec nikdy a nikde nebyli jsme si cizí.
*
Když usneš a já srovnám s tvým svůj dech;
v jednom rytmu bijí naše srdce, a já?
příště dám ti lásko vše… co chceš.
Souhvězdí z pih (vždy jsem jako hvězdnou oblohu vnímal pihovatou tvář, pihy na zádech jsou pro mě zdařilou novinkou)? Pěkná.
02.03.2022 15:59:09 | Kaj
Čárat vesmír po zádech... jen pozor na černé díry! Jen neprobuďit netopýry. Jsou to lásky obrácené hlavou dolů. Žijí z lidských běd a smogu. Jen srovnejte se v jeden dech. Dvě srdce v jeden běh a tónu... maratónu.
Máš to prima, Friday.
11.02.2022 17:54:12 | šerý
Možná, že jsou na kůži i nějaké vady kromě znamének. Černým dírám se tedy nevyhneme. Ale taky existují bílé díry, a ty chrlí čas, pak motory stojí. :-)
11.02.2022 21:33:58 | Friday
Zajímavé a duálně propojené, když je to vzájemné. Ale jak pravil Buddha - vše je pomíjivé, a tak užívej lásku naplno a euforicky...
11.02.2022 15:45:34 | Krahujec