Chybíš mi
Anotace: Malování slovy 2022
Chci spát a nechat si zdát.
O věčné touze a na klavír hrát.
Já vím, že to neumím.
Třeba tón snesu z výšin.
A bude znít a žít.
Možná mi chybí,
kdo by oči setřel.
Má cesta. Můj úděl.
Stojím před branou
s miliónem pochodní.
Zpívám píseň
každý den po dni.
Tleskám myšlenkám.
Jsem a utíkám.
Za Tebou lásko mezi stíny.
Ty strom a živý
a umíš divy.
Lásko, zůstaň.
Chci si zdát,
že nepřestal jsi mě
alespoň trochu mít rád.
Usínám.
Hledám Tvůj prstoklad.
Dobrou noc pro tentokrát.
Přečteno 235x
Tipy 14
Poslední tipující: jitoush, Iva Husárková, V.N.Losinský, Amonasr, Snění, Kan, Friday, Fialový metal, Psavec
Komentáře (2)
Komentujících (2)