Z kořenů až do koruny, pomalu, cestou přes srdce;
jako mandle květy vášně voní - sladce, divoce.
Z kořenů až do koruny... tahle láska, jako proud;
tvé ruce tohle všechno umí, nenech mě vydechnout.
*
Ovoce, co chutná přes srdce,
když ruce začnou divoce
a láska se přidá jako proud.
Pak nezbývá čas ni vydechnout.
25.02.2022 07:34:43 | Špáďa
.....Hřejivé dlaně..jak laně sklánějí se,aby se napojily......hezká mini....Ji./úsměv/
23.02.2022 18:40:54 | jitoush
Dobrý;) jen pozor na mandle...
21.02.2022 09:43:44 | Protos1182
Mandle jsou dobré a zdravé. Proč si na ně dávat pozor? :-)
21.02.2022 09:51:26 | Friday