Anotace: ...
Jsem výkřikem tvým
vprostřed noci
jsem ztichlým dechem
když máš pocit
že sám jsi v loži bez pomoci
jsem snem
co v nahotě své zda se
jsem ranní loukou
v prosté kráse
též radostí
když vyjde sázka
oporou tvou - o běláska
jsem snůškou
mnohých otazníků
i štěstím
když máš velkou kliku
a čistou vodou
k uhašení
žízně
která v poušť se mění
ve chvíli, co jak lep se vleče
prostotou co neuteče
když lež
lži
vzepřít se tak snaží
jsem pravdou
která rty tvé svlaží.
Přeji Ti srdečně s úctou Vzácná Bytosti
žij dál a dál v Lásce a Radosti
buď dál a dál nám všem
Sluncem vřelých náručí
Vodou Dobra a družnosti
Větrem vůně a melodií
Zemí laskavosti
Buď slavíkem písní
laní něžnosti
Buď všem nespoutanou Múzou
Buď tajemným elementem ženství
08.03.2022 09:19:54 | enigman
Příteli z nejmilejších ...budu se snažit i když "snažení" oba víme...moc děkuji za krásné přání... až jsem z toho v rozpacích (a taky "jsem" s dlouhým vedením;)
20.03.2022 07:51:32 | Malá mořská víla
No to teda! :D - Jsi :) to je nejvíc. Jo, a jak jsem ti říkala, že bez pomoci nemáš oddělovat, tak odděl (bo´s měla pravdu - je to lepší odděleně)
07.03.2022 10:23:51 | lawenderr
Díky Marti za sdílení a přemítání na slovíčky, velmi mě to posouvá:)
20.03.2022 07:43:42 | Malá mořská víla