Miluju pohled očí Tvých
ta modrá spustila ten hřích.
Miluji celou bytost Tvou
na světlo provedlas mě tmou.
Tak vedle Tebe stát
Tajně klidně, To víc než jen rád
Léta běží, To se nemění
Pro Tebe tu budu dál
Modroočko,
paličatý jsem.
Vim
jsi Ty můj "tajný" sen.
☆
Krásné vyznání :-)
10.03.2022 09:13:17 | Lexi
Když léta miluješ.... .
Děkuji :0)
10.03.2022 09:49:09 | Protos1182
O to je cennější. Mnohdy se s léty vyznání vytrácejí :-) Děkuji za povzbuzení víry, že to tak nemusí být...
10.03.2022 14:56:37 | Lexi