Lásce
Anotace: Malování slovy 2022.
Ty, lásko, byla jsi tady.
Máš své vnady.
V noci chodíš na výlety.
Píšeš knihy i životopisy.
Proč nespíš?
Hledáš skrýš?
Bojíš se, že uteče Ti rým.
Tak já Tě utiším.
Polibkem svým.
Svěžest rájem mým.
Jsi poustevnice
a věčná kouzelnice.
Vášnivá milovnice
vnitřních knih
i mezer v nich.
Mezi písmeny
ladem zatančíš.
Kastaněty, smích.
Ach víš.
I ráda sníš.
Óda dá vše.
Miluji Tě.
Tvé já se prokouše.
Má jas Venuše.
Levituješ.
Miluješ.
Píšeš.
Kraluješ mezi stíny
a předeš mi.
Ještě song mezi sny.
Takt noblesní.
Ticho a zhasni.
Já a Ty.
Dva dechy
v jeden se spojí.
Budeme svoji.
V písni sonátou příští.
Přečteno 253x
Tipy 10
Poslední tipující: Květka Š., Amonasr, ZILA78, Lord Tourette, Sonador, Psavec, Vědma
Komentáře (0)