Dnes nepůjdeš po těch schodech
i když bych si to moc přála
marně budu tě tu hledat
prázdná zdá se vstupní hala
Vzpomínky mi z mysli tanou
odsud znám tě, mnoho dní
trpím láskou jednostrannou
chceš-li, sny mé probodni
Zajímavé počteníčko, povedla se ti .)
14.03.2022 09:43:51 | Constantine
Ať je líp.
12.03.2022 21:46:33 | mkinka