Sto krát o lásce... tolikrát uchopené svojsky a jinak. Pěkně sis pobásnil. Rád jsem si početl*
18.03.2022 18:19:34 | šerý
Čaruj a maluj stále více ...
Ať v noci v oknech svítí svíce !
Souznění ...
Lásky ...
Pochopení se navzájem !
Když Slunce zapadne ...
Měsíc se probudí ...
A svojí bílou září ...
Vábí a svírá nitro duše ...
Která si neví rady !
S tím návalem divných pocitů !
I hořkosti nad ránem !
Kdy VÁGNÍ ... nemůže spát.
18.03.2022 13:54:59 | Fialový metal
Láska je nejkrásnější,
co člověk potkává.
Líbí se mi Tvá báseň citem laskavá.
18.03.2022 11:10:57 | mkinka