~~~~~~~~
Ty něžné víly z růžičky
prý ztratily své střevíčky
tak koupíme jim do tance
piškotky,baletní střevíce...
Pak tančí mezi poupaty
sukýnky mají střapatý
vlasy ty mají barvu letní
taneček skončí až se setmí...
18.03.2022 16:51:54 | Květka Š.
Opět krásná a současně natolik hřejivá, že jsem si jí četl vícekrát.
Dnes mám čas ...
Nechci jen rozjímat ...
Jen ochutnal jsem kousky !!!
Jen přivoněl jsem ke květu.
Jen jeden nádech.
Před letem světem.
Před jízdou ... zpět domů.
Před návratem z lůna hvozdů.
Před rozhodnutím ...
Které jsem odkládal ... na neurčito.
Které dozrálo.
Je čas !!!
A mám ho hodně.
Tak jako všichni ... které mám rád a někdy dost drsně.
Kteří se přesto ... všechno usmívají.
Kteří si chtějí i hrát !
Malovat a vyprávět a a a i ...
Když není zrovna nejlepší období.
PA a přeji Ti hezký den.
18.03.2022 14:43:57 | Fialový metal