Petrklíče Kvetou U Krchova
.
světlo jsem našel
žel pro druhý břeh
psalo mi
a rozervalo moji duši
v níž jsem ubožákem srdce
tak pojď
lásko
i hvězdu zhaslých cest
jak zabíjíš mě ráda
že jsem tě nemiloval
to ticho chutná trpce
petrklíče kvetou u krchova
a z mraků rozhněvaných
tuším
atentáty slova
zase se rozpláču
a uteču se schovat
.
Přečteno 181x
Tipy 20
Poslední tipující: Friday, jitoush, Dejvis, Fialový metal, Lexi, šerý, Sonador, Marten, Jan Kacíř, Psavec, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)