Láska všem
Anotace: Malování slovy 2022
Proč žijeme?
Protože se rádi máme.
K světům se nahýbáme.
Jsme nevšední a dáváme.
Sblížení skrze srdce.
Cit nejen na jazyce.
Lásko zdrobnělá.
Dotýkám se
a věřím znova.
Já vím, že jsem
Tě neztratila.
Poezie se malovala.
Květ přátelství
jsi zaléval a více dal.
Už víš a zníš
v uších mých.
Znáš smysl života mého.
Rozdat kus citového.
Objetí tisíckrát.
Přijmout i jiné
do svých řad.
Jsme jedno.
Ty klenot všech krás.
Dáváme spolu démanty barev
a má slova chodí
v rytmu proseb
pro lásku mezi lidmi.
Dáš mi sílu.
Pro Tebe píšu.
Celou sbírku.
Vyznám Ti lásku
nejen na papírku.
Spolu v bezva triku.
Zpívej kluku v nitru.
Dobré ráno.
Tobě slova díků.
Přečteno 196x
Tipy 8
Poslední tipující: Amonasr, Psavec, Kan, Fialový metal, Dejvis, Friday, paradoxy
Komentáře (4)
Komentujících (3)