Toužím si pod noční oblohou
Pro jeden společný hřích
V místech, kam jiní nemohou
Do výšek krků žirafích
Než přijde další rozednění
Dotykem si tě připomínám
A zítřek stejně nepozmění
Nevnutí mi,že zapomínám
Kroužím si denní oblohou
A ty jsi právě touhou mojí
V místě, kam jiní nemohou
Je naše láska, co nás pojí.