Lásce
Anotace: Malování slovy 2022
Připadala jsem si jako víla Amálka,
co nad Tvým obrazem ladně tančila
a smála se a krásně vrněla.
Jo, půjčila jsem si anděla
a bílou stuhou ho přitáhla.
Už se směješ malíři,
co tím vlastně jsem myslela.
I po půlnoci bych Ti ódy psala
a Tebe do těla navěky zakreslila.
Jsem trochu bláznivá,
ale to tak bývá.
Do dlouhých vlasů
se sen vkládá
a Ty čteš mezi řádky
a zveš do pohádky
i do světa bez hádky.
Čti slova mezi řádky.
Život bez Tebe je moc krátký.
Maluj čáru osudu
a já se přivinu a slastí půjdu až na půdu.
Lásko, řekni, že jsem krásná.
Slyšet to potřebuji a tělo Ti věnuji.
Budu mapou a písní zazpívanou.
Však víš.
Pořád Tě miluji.
Vyznání hvězdou zní.
Přání je dech i proti zdi.
Obraz je na stěně.
Mluví tiše i jemně.
Láska má pahorky
i zlé sejme.
Už se milujme.
Teď a přítomně.
Jsi vzdálený,
přesto blízký mně.
Přečteno 259x
Tipy 19
Poslední tipující: Dejvis, jitoush, Fialový metal, Kan, Sonador, Vivien, Psavec, Akrij8, šerý, Amonasr, ...
Komentáře (18)
Komentujících (7)