Miluju Tě navždy
Byla si tak nervozní,
strašně si se bála,
já Ti říkal neboj se,
jsem tvrdej jak skála.
Lehla sis na záda, upřeně se dívala,
já se díval na Tebe
a svět se točil kolem mě.
Nejde jenom o tu noc,
miluju Tě navždy.
Ty jsi můj andílek a
já Tvůj zlobílek :-)
Komentáře (0)