Jasmíny
víš jednou budou v nás
v náš májový čas
kvést jasmíny
jasmíny
kdo chtěl jít s tebou dál
kdo tebe vzal
v háj nevinných
v nevinných
v malou chvíli bez
rosteme z hvězd v mráz
v den se stíny
se stíny
chyť mé jaro slunce v dotecích
a líbej mě právě tu
zmáčenou ukrytou
vždyť duha trvá jen chvíli
pod jasmíny
jasmíny
.
dnes
pod úsměvy vůní
tiše
opadávám
a kvetou jasmíny
jasmíny
a ruce pevných
kořenů
nás drží
v zahradě snů
a já chci ze zimy
tak velmi uniknout běloučkým slzám
kvetoucích mi na řasách horkých očí
pro vločky
prosící sníh
tajících něžných jmen
aby láska nepřistižena májem
posledních rosení měkkých rtů
naplňujících osud kvítků
netušila před loučením
že jednou budou v nás
v náš májový čas
kvést jasmíny
jasmíny
Přečteno 193x
Tipy 20
Poslední tipující: mkinka, jitoush, Fialový metal, Sonador, Anděl, Jan Kacíř, Květka Š., Psavec, CULIKATÁ, šerý, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)