kde je láska?
Anotace: potřebuju kritiku,protože něco mi tu nehraje...
Tužku v ruce mám,
kousek papíru počmárám,
křivky, slova, samé čáry,
kde láska se ztratila, proč tu není?
Písmeno smažeš, slova jen mlčí,
kdo tě slyší nebo vidí neuvěří,
píšeš slova nebo rýmy,
láska někdy dělá divy,
koukáš z okna vidíš domy,
píseň hraje slyšíš tóny,
někdy tě zklame a pak bolí,
papír byl bílí, teď se mění,
stromy jsou malé, pak se zvětší,
láska je křehká až se zlomí,
tajemství nechá pravda ta bolí,
plamínek dohoří jiskra už není,
někdy se to stane, jindy se to mění…
Neměj strach z toho,že tu láska není
ona zas přijde a všechno se tu změní
Komentáře (0)