Chrpy a Šalvěje
je noc
ztrácím spánek
přemýšlím zda sníváš
a kam se ve snu díváš
je noc
pár kapek
deště
vánek
poslouchám tmu
zvenčí
klape to
okap je muzikant
a já
u tvých stránek
ty o lásce zpíváš
o slunci pro léto
víš
tobě
chci se dívat
do studánek
plavat ve tvých očích
a být zas poetou
ale dostávám lekci
mlčící a tmoucí
ztrácím spánek
a to až bude svítat
povíš mi nic nemaluj
převrhneš paleto
zase jsi svá seňorito
odemčená touhou
vidíš
oknem do pokoje prší
noc
a sklízet bude mrak
i v noci na časy se blýská
příroda očekává vláhu
a já vždycky chtěl tvé chrpy vidět zblízka
o tvých očích jsem snil
a zůstal na prahu
ano je to tak
nevstoupil jsem do tebe
neumím být slunce co rozzáří nebe
a ty zavřela jsi je
nepřipadám v úvahu
v polibku je moment lásky křehčí
potřebuješ srdce do děje
opřít se o muže na skále
vtom odkopáváš peřinu
zaplavují mě naděje
ale jen políbím tvá víčka
tvé lístky šalvěje
Přečteno 160x
Tipy 13
Poslední tipující: Emily Říhová, Vivien, šerý, jitoush, Fialový metal, Anna Kristýna Černá, Psavec, CULIKATÁ, Lexi, Sonador
Komentáře (2)
Komentujících (2)