Je to rána, když se podíváš na někoho s kým jsi roky - bok po boku a zjistíš, že je Ti cizí... Bude líp :)
23.05.2022 21:06:01 | Narra
Co bolí, to přebolí, chce se mi jen napsat.
I tohle jednou pomine - si říkám vždycky, když si uvědomím, že je mi moc zle ale i moc dobře.
Je napsaná pěkně od srdce, to je ten zdroj tvoření, naše emoce.
23.05.2022 19:44:11 | Nona
Pomine, v tom je krása lidského zapomínání.
Děkuji, ano, to je jedna z pozitivních stránek věci, je to lehký zdroj inspirace, člověk má o čem psát a jde to tak nějak samo.
23.05.2022 19:53:23 | Křemen