Lásce
Anotace: Malování slovy 2022
Chovám den a věřím ve svůj sen.
Objetí vystřídalo mlhu
a sním, že jednou s Tebou budu.
Pohladím náhodu i květ požehnání
ve znamení.
Pusa běží i pramení.
Dojetí mezi slovy.
Tvůj dech je zázrak
a já vím, že máš rád.
Dáš cit na dosah.
S Tebou nemám strach.
Dám báseň do Tvých vrat.
Přečteno 220x
Tipy 15
Poslední tipující: Amonasr, Ishtar, Dejvis, Iva Husárková, Fany, Fialový metal, CULIKATÁ, Frr, kvaj, paradoxy
Komentáře (14)
Komentujících (4)